Sobre los años que pasé estudiando y trabajando en un país donde la educación es su mayor tesoro
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Spontaneous-planned grill at Otaniemi
Otaniemi, as far as it is completely surrounded by forest and sea shores, is full of places for making barbecues where the atmosphere is amazing.
During these first summer days and we are having a lot of sun, so we take each day we can the opportunity to go outside for a grill.
In today's post I wanna show you yesterday's spontaneous-planned grill* that turned out to be one of the best. From here I send special greetings to all the crew. Hope you like it.
For next year students; try to enjoy the sunny/warm days like this. You can buy anything you need in Alepa (the supermarket of the campus) and in few minutes you can manage to find a place with a fire place. Of course, be careful with the fire, it is not allowed to make huge fires.
Adam, from Hungary
Anuka, from Spain
Flavia, from Italy
Hugo, from France
Matúš, from Slovakia
Barbara, from Austria
Tre crew enjoying the shadow. It was super warm!!!
And here is a proof of how the seagulls try to take our food...or just enjoy making noise...
spontaneous-planned grill* (I named it like that cause we knew we were meeting but we didn't arrange what we were bringing, so it was kind of messy...lets just say that we had to go twice to Alepa...)
Aprovechando la visita a Imatra , y puesto que éramos un grupo de estudiantes de arquitectura , el alcalde de la ciudad junto con los directivos de Fortum nos hicieron un tour en autobús por la ciudad con una simpática guía británica, y nos enseñaron, a parte de los 3 cascos urbanos que componen la ciudad, la Iglesia de las Tres Cruces de Alvar Aalto . Lo bueno de estar aquí es que hay cosas de Aalto por todos lados!!! Aprovecho esta entrada para contaros que la semana que viene empezaré a preparar mi ruta "Aalto in Finland" con las obras que visitaré y los días que iré, por si, quién sabe, algún lector se deja caer por aquí y se quiere apuntar a las excursiones. Perspectiva del street view, ojo al entorno! Planta de cubiertas con el terreno Perspectiva de acceso a la parcela Primer habitáculo interior Espacio principal Espacio intermedio (el tercer fragmento estaba cerrado) This is Timber Land. Ritmo, melodía... A alguien le suena este detall...
From my point of view, the most amazing collection of Aalto philosophy of design is able to be found in the Aalto Museum of Jyväskylä . We went there couple of weekends ago, and it was, from the city, what I liked the most. It is located close to the University, it is sited on a slope leading down towards Lake Jyväsjärvi . Completed in 1973 , the building, together with the Museum of Central Finland (Alvar Aalto 1961) form a centre of culture in the vicinity of the University of Jyväskylä (Alvar Aalto 1951-1971). We had to pay a 2€ fee for the access, (with the student discount) and we were there for 2 hours (and another 45 minutes in the café), so trust me when I say that it is worth visiting. Entrance of Aalto Museum Aalto Store. Verkkokauppa (in finnish) This time I couldn't resist and I did some shopping... One measuring tape designed by artek and a new moleskine, is there any better place to start a new moleskine than in Aalto Muse...
Ravintola, para aquellos que no lo sepan, quiere decir Restaurante. Así pues, esta entrada trata sobre una de mis únicas cenas en restaurantes que, aprovechando la visita parental y sabiendo que con mi vida de estudiante cenar en un restaurante no entra dentro de mis quehaceres, aproveché para elegir uno de categoría. Lo encontré en la guía Lonely Planet (la cual recomiendo enormemente a futuros exploradores) y no dudé en comprobar lo que en la guía describían. La cena fue excelente , el precio tampoco es desorbitado, teniendo en cuenta que estamos en Finlandia y todo es unas 3 ó 5 veces más caro (excepto el alcohol, que es 10 veces más caro y en muchas ocasiones 10 veces peor que en España) Para que os hagáis una idea comimos 5 personas con 2 entrantes, cervezas (grandes), un plato cada uno y un postre para compartir. No llegó a los 200 euros. Los comensales y degustación gastronómica: Los progenitores Doña Marisol, la estrella del viaje Sisters having dinner Entre lo...
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